Sign In

Årets Västerås Science Park företag

2014-03-27

​Under pompa och ståt korades Axalon Tech AB till Årets Västerås Science Park företag 2013, med motiveringen:

”Axalon Tech AB har haft en mycket positiv tillväxt sedan starten 2002. Företaget har därefter, på ett mycket systematiskt och strukturerat sätt, utvecklats till att bli ett framgångsrikt tillväxtföretag. Ryktet om deras expertis har spridit sig långt utanför Sveriges gränser och bolaget har kunder så långt borta som i Kina. Personalstyrkan har växt till 18 personer sedan starten, och Axalon fortsätter att växa med både medarbetare och spännande tjänster och produkter. Tillväxten sker samtidigt som bolaget under alla år haft lönsamhet.

Under åren har företaget tagit del av Parkens erbjudanden och verkat som en god ambassadör för Västerås Science Park. Entreprenörerna bakom företaget är bra förebilder, som vi tror kommer att fortsätta inspirera och utveckla människor, entreprenörer och innovatörer till framgångsrikt företagande.

Axalons framgång och kultur byggs av dess personal: en fantastisk samling av olika personligheter, som tillsammans bildar en suverän helhet. Vi vill på detta sätt uppmuntra Axalon att sprida ännu mer Sharelek!”