Sign In

Förvaltning och Support

Axalons nya affärsområde Förvaltning och Support erbjuder förvaltning av SharePoint med tillgång till snabb och tillgänglig specialistsupport. Vi ser problemen i ett helhetsperspektiv och tar stor hänsyn till hur er lösning påverkas när vi åtgärdar fel. Helst av allt vill vi förebygga problemen genom långsiktig förvaltning av er SharePoint-plattform. På så sätt ser vi till att du får bästa prestanda nu och över tid.

Support

Vi vet hur viktigt det är att ha en välfungerande support bakom ett verksamhetskritiskt system. När du får problem med SharePoint är vi tillgängliga för att ta emot dina ärenden via e-post eller telefon. Om möjligt löser vi problemet från vårt kontor i Västerås, men vi kan också ställa upp med konsult på plats.

Förvaltning

Det bästa sättet att undvika fel och hålla nere kostnader på lång sikt är att förebygga och minimera riskerna. Vi erbjuder regelbundna besiktningar av era SharePoint-servrar och ser till att du får bästa prestanda nu och över tid. Överraska felen, inte tvärtom!

Supportavtal, enkelt och kostnadseffektivt

Vi vill kunna erbjuda ett supportavtal som passar alla, oavsett storlek eller behov. Därför kan du välja mellan ett enkelt basavtal som ger dig tillgång till vår support eller ett supportavtal med förvaltning, som även ger dig besiktning, service och förvaltningsmöten.

I samband med att du tecknar ett supportavtal kan du köpa en timbank. Du får mindre fakturor och ett bättre timpris.